Gå til forsiden trans Gå til Om FLEXid Gå til For ungdom Gå til For foresatte Gå til Der du bor Gå til Bli kursholder Annet-meny Gå til lenker
 

DER DU BOR

 

FLEXID I ROGALAND

I Rogaland er vi for øyeblikket fire sertifiserte kursholdere som holder til i Stavanger, Sandnes og på Vikeså. I tillegg er fire personer under sertifisering, disse holder til i henholdsvis Sola og Sandnes.

Siden de første av oss ble sertifiserte som kursholdere i 2011 har det vært holdt et par kurs for ungdommer i Stavanger. Kursholdere har også deltatt på samlinger for enslige mindreårige asylsøkere, samt undervist på foreldrekurs med tematikk hentet fra FLEXid. I tillegg har kursholderne deltatt i ulike sammenhenger, inn mot forskjellige yrkesgrupper som har etterspurt informasjon rundt flerkulturell oppvekst, identitet, tilhørighet, flytteprosess osv.
Høyland Ungdomskole i Sandnes, har lengst fartstid og har holdt kurs for ungdommer siden høsten 2013. Elevene får tilbudet om første året av kurset når de går på 9.trinn og de får tilbudet om å ta andre året når de går på 10.trinn.De får utdelt kursbevis ved fullført første år og et nytt ved fullført andre år. Siden oppstart i 2013 har Høyland Ungdomsskole hatt fire grupper med ungdommer som har fullført FLEXid og vi er nå i gang med den femte gruppa.

For mer info om FLEXid i Rogaland . Ta kontakt med Ragnhild Klippen, Ragnhild.klippen@sandnes.kommune.no


 
LOGG INN
Gå til Sandnes Media