banner3

Fortellerkveld UNG

Fortellerkveld UNG

En kveld dedikert unges egne historier om å vokse opp i Kristiansand. Arrangementet er åpent for alle, og vi vil mer enn gjerne se deg der ;)

Fortellerkveld UNG er et samarbeid mellom ARKIVET og Stiftelsen Flexid. Kvelden er dedikert de unges stemmer og perspektiv på å vokse opp i Kristiansand og omegn. 

Vi håper å se deg der. Meld din interesse for arrangementet her

Ungdom som er med i Flexid sitt program ved ulike skoler i lokalsamfunnet får denne våren profesjonell opplæring i det å fortelle en personlig fortelling fra eget liv. Fortellerkurset består av flere workshops og avsluttes med en fortellerkveld. Formålet med fortellerkurset er at de unge skal bli hørt, og at de kan ta eierskap til sin egen historie og identitet.

Fortellerkveld UNG er lagt til ARKIVETs ungdomsklubb Fredag på ARKIVET, og er åpen både for ungdom og for alle andre som ønsker å komme og lytte til ungdommenes fortellinger. Hver av fortellingene vil vare i ca. 8 minutter.

Fortellerinstruktør Synne Sagstad Imeland fra StorySLAM Oslo, som leder ungdommene trygt gjennom fortellerkurset, kommer også for å lede oss gjennom fortellerkvelden.

Med forbehold om endringer.

Tidligere fortellinger fra BE HEARD!: www.beheard.no

Støttet av:
Agder fylkeskommune, BUFdir

Meld din interesse her